Boomschors

Boomschors kopen

Boomschors kopen doet u om uw bloemenperken op een perfecte en esthetisch verantwoorde manier gezond te houden of om wandelpaden in uw tuin aan te leggen. U kunt bij Boomschors Limburg in Bree verschillende soorten boomschors kopen zoals Franse boomschors, Portugese schors, Naaldhoutschors, Sylvesterschors en andere sierschors.

Bovendien geniet u bij Boomschors Limburg van een vriendelijke service tegen een scherpe prijs. Kom bij ons langs om de sierschors van uw keuze op te halen. Houdt u het liever eenvoudig? Dan leveren wij de schors die u verkiest gewoon bij u thuis af.

Boomschors levering aan huis

Of we ook boomschors aan huis leveren? Natuurlijk, in heel België en Nederland. De leveringskosten wordt berekend op basis van de afstand

Zelf boomschors komen afhalen?

Neem contact op met ons via +32 0495 45 62 73, zodat we kunnen controleren of uw boomschors voorradig is. U kunt bovendien gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen.

Boomschors: veelzijdig en handig

Boomschors in de tuin gebruiken, is een uitstekend idee. Dit natuurlijke product kan het onkruid uit uw tuin weren, als decoratie dienen in uw borders of gebruikt worden als wandelpad. Het aanbrengen van boomschors is eenvoudig en vraagt geen onderhoud.

Color chips in kleur

Bent u op zoek naar color chips? Gekleurde boomschors of ‘hout chips’ kunt u bij ons bestellen in rood en blanco… Deze 100 % natuurlijke bodembedekker beschermt tegen vorst, brengt kleur in uw tuin en is ook geschikt als valdempende ondergrond voor speelpleinen.

Franse boomschors

Een duurzame en populaire keuze voor sierschors is Franse boomschors. Qua duurzaamheid kan deze variëteit wel tellen. Het product gaat gemiddeld vijf tot zes jaar mee. Onze Franse boomschors is beschikbaar in maat 10/20 of 20/40. Contacteer ons gerust voor meer informatie en bekijk zeker ook onze andere variëteiten boomschors.